Mercati

Regering India kiest Gemalto voor lancering elektronisch paspoortprogramma voor diplomaten en o

Questa notizia è stata scritta più di un anno fa old news

Gemalto, internationaal marktleider in digitale beveiliging, meldt vandaag dat het de Sealys eTravel solution gaat leveren aan India Security Press. Hiermee zal een begin worden gemaakt met de lancering van elektronische paspoorten voor Indiase officials en diplomaten. Het doel is om verbeteringen aan te brengen in immigratieverwerking op luchthavens en grenscontroleposten en om de nationale veiligheid te ondersteunen. Sealys eTravel is een integrale beveiligings- en communicatie component welke onderdeel vormt van het paspoort. In een later stadium zal het elektronische paspoort ook voor het gewone publiek worden ingevoerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Media ContactsGemalto AsiaMarcos FernandesT.: +852 2306 3626M.: +852 6051 6425marcos.fernandes@gemalto.comorFleishman-Hillard SingaporeJohahn BhurrutT.: +65 (6424) 6382F.: +65 (6424) 6355johahn.bhurrut@fleishman.com